Styr din PS4-konsol fra en PS5-konsol

Du kan oprette forbindelse til din PS4-konsol fra en PS5-konsol ved at bruge [Remote Play].

Klargøring

Du skal bruge følgende for at kunne bruge Remote Play:

 • PS5-konsol
  Opdater altid din PS5-konsol til den nyeste version af systemsoftwaren.
 • PS4-konsol
  Opdater altid din PS4-konsol til den nyeste version af systemsoftwaren.
 • En konto til PlayStation™Network
  Brug den samme konto, som du bruger til din PS5-konsol og PS4-konsol. Hvis du ikke har en konto, skal du først oprette en.
 • Internetforbindelse med høj hastighed
  Vi anbefaler som standard, at du bruger en internetforbindelse med høj hastighed med en upload- og downloadhastighed på mindst 5 Mbps. Vi anbefaler at bruge en internetforbindelse med høj hastighed med en upload- og downloadhastighed på mindst 15 Mbps for at opnå den bedste præstation.
 • Trådløs controller til PS5-konsollen

Du kan også bruge en trådløs DUALSHOCK®4 controller.

Opsætning af din PS4-konsol

Opsæt din PS4-konsol på følgende måde. Du skal kun gøre dette første gang, du bruger Remote Play:

 • Gå til [Indstillinger] > [Indstillinger for Remote Play-forbindelse] fra funktionsskærmen, og aktivér [Aktivér Remote Play].
 • Gå til [Indstillinger] > [Kontohåndtering] > [Aktivér som din primære PS4] fra funktionsskærmen, og vælg derefter [Aktivér]. Du kan kun aktivere denne indstilling på én PS4-konsol for hver konto. Få mere at vide om aktivering af din PS4-konsol som din primære konsol i Brugervejledningen til PS4.
 • Vælg [Indstillinger] > [Strømspareindstillinger] > [Indstil funktioner, som er tilgængelige i pausetilstand] for at starte Remote Play, mens din PS4-konsol er i pausetilstand. Markér derefter afkrydsningsfelterne for [Bevar forbindelsen til internettet] og [Aktiver tænding af PS4 fra netværk].

Start af Remote Play

Du skal gøre følgende, hver gang du opretter forbindelse til din PS4-konsol fra din PS5-konsol.

1.
Tænd for din PS4-konsol, eller sæt den i pausetilstand.
2.
Vælg [Remote Play] fra hjemmeskærmen Spil på din PS5-klientkonsol.
Når du vælger [Indstillinger], kan du konfigurere indstillingerne for videokvalitet for Remote Play som f.eks. opløsning og billedhastighed.
3.
Vælg [PS4].
Hvis du bliver bedt om at indtaste dit logon-id og din adgangskode, skal du logge på med den konto, du bruger til din PS4-konsol.
Appen søger efter PS4-konsollen, som du opsatte i Opsætning af din PS4-konsol og opretter derefter forbindelse. Når den har oprettet forbindelse, vises skærmen på din PS4-konsol på din PS5-konsol, og du kan begynde at bruge Remote Play.
 • Vi anbefaler, at du kontrollerer din forbindelse, før du bruger Remote Play uden for hjemmet.
 • Se "Når Remote Play ikke er tilgængelig", hvis appen ikke kan finde den enhed, du vil oprette forbindelse til, eller hvis du ikke kan bruge Remote Play.

Remote Play-kontrolelementer

Tryk på PS-knappen Kontrolcenteret på din PS5-konsol vises.
Under Remote Play styrer du PS4-konsollen med kort, der vises på skærmen. Fra kortene kan du få adgang til PS4-konsollens hjemmeskærm.
Tryk og hold PS-knappen nede Hjemmeskærmen på din PS5-konsol vises.

Afslutning af Remote Play

1.
Tryk på PS-knappen på controlleren under Remote Play.
Kontrolcenteret på din PS5-konsol vises.
2.
Vælg Remote Play-kortet, og vælg derefter [Luk Remote Play]. Vælg derefter [Lad være tændt] eller [Sæt i pausetilstand].
Remote Play afsluttes, og skærmen vender tilbage til den oprindelige tilstand, før du oprettede forbindelse til din PS4-konsol.